ŞEHİT DEMET SEZEN ANAOKULU
Bahçelievler mah. Cemre sokak No4/1 Kapaklı

VİZYON

Şehit Demet Sezen Anaokulu, 3 – 5 yaş aralığındaki çocuklara potansiyellerini keşfedip sahip oldukları yeteneklerinde en üst düzeye ulaşmalarını sağlamak amacıyla , Çocuğu bağımsız bir birey olarak görür ve çocuğa özgü doğal öğrenme sürecinin farkındalığıyla eğitim verir. Çocuğun özgüvenini, bağımsızlığını ve öğrenme merakını geliştirir.

MİSYON

Milli ve manevi değerlerine bağlı,duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, kendine güvenen,kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu,iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş,sosyal ilişkileri güçlü,işbirliği ve takım çalışmasına istekli,biz bilincine sahip,paylaşımcı,yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen,çevreye duyarlı,öz bakım becerilerini kazanmış,sürekli gelişime açık,Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

08:00-13:00 , 13:00-18:00

Okulumuz Tekirdağ il merkezine 65 km, Kapaklı ilçe merkezindedir.

Bahçelievler Mahallesi